جمعه 10 فروردین 1403
1397/6/12 دوشنبه اطلاعیه ی مهم واحد برنامه ریزی اموزشی دانشگاه پیام نور مرکز کاشان نکات ویژه ارائه دروس و درخواست ارائه دروس نیمسال اول سال تحصیلی 98 – 97
* قبل از درخواست، حتما نکات زیر را مطالعه بفرمایید:
1- دروس به 3 صورت ارائه میشوند : عادی (کلاس حضوری) خودخوان (بدون کلاس) الکترونیکی (کلاس آنلاین) به کلیه دروس الکترونیکی و عادی ، نمره میانترم تعلق می گیرد.
2- طبق بخشنامه سازمان مرکزی، برای نیمسال اول هر سال تحصیلی، دروس ترم های فرد و برای نیمسال دوم هر سال تحصیلی، دروس ترم های زوج در جدول ارائه دروس، صرفاً به صورت عادی ارائه می گردند. بنابراین مابقی دروس یا به صورت الکترونیکی و یا خودخوان ارائه خواهد شد.
3- درصورتی که دروس مد نظر دانشجو، در لیست دروس ارائه شده سیستم گلستان نباشد، دانشجو می تواند جهت درخواست ارائه درس، به لینک زیر مراجعه نماید. نحوه ارائه دروس درخواستی دانشجو بنا بر صلاحدید دانشگاه و طبق قوانین و آیین نامه خواهد بود. دروس درخواستی نهایتاً تا حذف و اضافه به سیستم گلستان اضافه خواهد گردید.
4- لازم به ذکر است برخی دروس در زمان حذف و اضافه به دلیل نرسیدن به حد نصاب ممکن است از حالت عادی خارج شده و به حالت خودخوان تبدیل شود، لذا حتماً در پایان حذف و اضافه، گزارش 423 سیستم گلستان خود را چک نمایید. (مشکلات عدم بررسی بر عهده ی دانشجو می باشد.)
5- حتما در پایان حذف و اضافه ، از انتخاب واحد خود گزارش 423 را پرینت و تهیه نمایید و به نحوه ارائه دروس (عادی یا الکترونیکی)، عناوین دروس و اساتید خود دقت نمایید.
6- دانشجویانی که نیمسال اول سال تحصیلی 98 97 ترم آخرشان می باشد، قبل از انتخاب واحد، به کارشناس رشته خود (آقایان رضازاده ] رشته های علوم انسانی [ و توکلیان ] رشته های علوم پایه و فنی مهندسی [ مراجعه کرده تاوضعیت واحدها و دروس خود را بررسی نمایند.
7- درصورت هرگونه مشکل در ارائه دروس، مراتب به واحد برنامه ریزی دانشگاه سرکار خانم گیاهی، طبقه ی سوم ساختمان آموزشی اطلاع داده شود.
واحد برنامه ریزی آموزشی دانشگاه پیام نور مرکز کاشان