پنجشنبه 9 فروردین 1403
1397/11/1 دوشنبه اطلاعیه ی مهم واحد برنامه ریزی آموزشی دانشگاه پیام نور مرکز کاشان نکات ویژه ارائه دروس و درخواست ارائه دروس نیمسال دوم سال تحصیلی 98 – 97

لینک ثبت درخواست ارائه ی دروس (اینجا کلیک کنید.)

نکات ویژه ارائه دروس و درخواست ارائه دروس نیمسال دوم سال تحصیلی 98 97

دانشگاه پیام نور مرکز کاشان

1- دروس به 3 صورت ارائه می شوند : عادی (کلاس حضوری) خودخوان (بدون کلاس) الکترونیکی (کلاس آنلاین) به کلیه دروس الکترونیکی و عادی ، نمره میانترم تعلق می گیرد.

2- طبق بخشنامه سازمان مرکزی، برای نیمسال اول هر سال تحصیلی،  دروس ترم های فرد و برای نیمسال دوم هر سال تحصیلی، دروس ترم های زوج در جـدول ارائه دروس، صرفاً به صورت عادی ارائه می گردند. بنابراین مابقی دروس یا به صورت الکترونیکی و یا خودخوان ارائه خواهد شد.

3- درصورتی که دروس مد نظر دانشجو، در لیست دروس ارائه شده سیستم گلستان نباشد، دانشجو میتواند جهت درخواست ارائه درس، به وبسایت دانشگاه ویا کانال دانشگاه مراجعه نماید. نحوه ارائه دروس درخواستی دانشجو بنا برصلاحدیددانشگاه وطبق قوانین وآیین نامه خواهد بود. دروس درخواستی نهایتاً تاحذف واضافه به سیستم گلستان اضافه خواهد گردید.

4- لازم به ذکر است برخی دروس در زمان حذف و اضافه به دلیل نرسیدن به حد نصاب ممکن است از حالت عادی خارج شده و به حالت خودخوان تبدیل شود، لذا حتماً در پایان حذف و اضافه، گزارش 423 سیستم گلستان خود را چک نمایید. (مشکلات عدم بررسی بر عهده ی دانشجو می باشد.)

5- حتما در پایان حذف و اضافه ، از انتخاب واحد خود گزارش 423 را پرینت و تهیه نمایید و به نحوه ارائه دروس (عادی یا الکترونیکی)، عناوین دروس و اساتید خود دقت نمایید.

6- دانشجویانی که نیمسال دوم سال تحصیلی 98 97 ترم آخرشان می باشد، قبل از انتخاب واحد، به کارشناس رشته خود (آقایان رضازاده ] رشته های علوم انسانی [ و توکلیان ] رشته های علوم پایه و فنی مهندسی [ مراجعه کرده تاوضعیت واحدها و دروس خود را بررسی نمایند.

7- درصورت هرگونه مشکل در ارائه دروس، مراتب به واحد برنامه ریزی دانشگاه سرکار خانم گیاهی، طبقه ی سوم ساختمان آموزشی اطلاع داده شود.

* حضور در کلاس دروس تئوری اختیاری و حضور در کلاس دروسی که واحد عملی دارند، الزامی است. (درصورتی نمره ی میانترم به دانشجو تعلق می گیرد که طبق معیارهای استاد مربوطه جهت نمره ی میانترم عمل شود).

* سیستم جامع گلستان جهت انتخاب واحد، پرداخت شهریه و مشاهده نمرات: reg.pnu.ac.ir
*  وبسایت کلاسهای الکترونیک:
Lms.pnu.ac.ir  نام کاربری: شماره دانشجویی - رمزعبور: کدملی دانشجو

واحد برنامه ریزی آموزشی دانشگاه پیام نور مرکز کاشان 55421600 داخلی 216