شنبه 8 اردیبهشت 1403
1398/4/10 دوشنبه جزئیات ترم تابستان 1398 دانشگاه پیام نور تاریخ های مهم و برخی جزئیات مربوط به اخذ ترم تابستان 1398 دانشگاه پیام نور به این شرح می باشد:

1) اخذ ترم تابستان برای دانشجویان، اختیاری است.

2) حداکثر واحد قابل اخذ 8 واحد می باشد.

3)   زمان انتخاب واحد از 15 لغایت 23 تیر ماه خواهد بود.

4)  شهریه ثابت ترم تابستان ، نصف شهریه ی ثابت ترم عادی می باشد.

- جهت انتخاب واحد، تسویه بدهی قبلی و پرداخت شهریه ثابت ترم تابستان الزامی است.

5) تاریخ برگزاری امتحانات پایان ترم از 26 مرداد لغایت 4 شهریورماه خواهد بود.

6) مهلت درخواست مهمانی در ترم تابستان از طریق سیستم گلستان تا 17 تیر ماه خواهد بود.

- دانشجویان متقاضی مهمانی، قبل از  انتخاب واحد باید جهت درخواست مهمانی اقدام و پس از تأیید مبدأ و مقصد ، انتخاب واحد خود را انجام دهند.

7) کلیه دروس عمومی مقطع کارشناسی در این دوره ارائه می شود.

8) برگزاری دروس عمومی معارف به صورت عادی امکان پذیر است (دارای کلاس و نمره ی میانترم می باشد.)  و هر دانشجو می‌تواند صرفا یک عنوان درس گروه معارف اسلامی را انتخاب و بگذراند.

9) برگزاری درس زبان خارجه عمومی بصورت الکترونیک (دارای کلاس الکترونیکی و نمره ی میانترم) خواهد بود.

10)  دروس تخصصی ارائه شده به صورت خودخوان (بدون کلاس و نمره ی میانترم -  امتحان بر مبنای 20 نمره) ارائه می گردد.

11) ترم تابستان دارای زمان حذف و اضافه نمی باشد.

12)  متقاضیان دروس معرفی به استاد ، می بایست از قسمت پیشخوان خدمات سیستم گلستان  از  تاریخ 16 تیر ماه لغایت 22 تیرماه نسبت به ثبت درس معرفی به استاد خود، اقدام نمایند.

دانلود لیست مراکز مجری ترم تابستان 98 در کشور

فايلها