جمعه 31 فروردین 1403
1398/7/1 دوشنبه نشست صمیمی تشکلهای دانشجویی با ریاست مرکز کاشان

در آستانه سال تحصیلی جدید نشست صمیمی سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز کاشان با اعضائ انجمنهای علمی و تشکلهای دانشجویی مر کز کاشان برگزار گردید.در این نشست دانشجویان حاضر به بیان دیدگاهها ونظرات خود در باره مسائل آموزشی ،فرهنگی و رفاهی دانشگاه پرداختند .

دکتر حمیدی نیز درزیام نشست ضمن قدردانی از زحمات خالصانه و داوطلبانه دانشجویان فعال فرهنگی ضمن قول مساعدت جهت پی گیری مطالبات به حق دانشجویی از دانشجویان در خواست کرد در امر ایجاد درآمد های پایدار به ویژه مباحث آموزش ازاد به یاری دانشگاه بشتابند.در این جلسه مقرر گردید ضمن استمرار برگزاری این گونه جلسات انجمنهای علمی و تشکلهای دانشجویی پیشنهادات خود را به صورت مکتوب به ریاست دانشگاه تقدیم نمایند.

شایان ذکر است دانشگاه پیام نور مرکز کاشان هم اکنون دارای 10 انجمن علمی و 4 تشکل دانشجویی و کانون فرهنگی مذهبی می باشد .