جمعه 7 اردیبهشت 1403
پیام تسلیت ریاست دانشگاه در پی درگذشت استاد نادر طالب زاده «الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»
خبر ارتحال اندیشمند و دانشمند انقلابی، آقای نادر طالب زاده موجب اندوه و افسوس جامعه دانشگاهی گردید.
 استاد  نادر طالب زاده از چهره های مطرح جبهه فرهنگی و جهانی انقلاب اسلامی بود که لحظه ای از تلاش و دفاع از اصول ارزش های انقلاب و جمهوری اسلامی فروگذار نکرد. از اقدامات ارزشمند  ایشان  می توان به  برگزاری همایش های افق نو با هدف شناسایی اندیشمندان غیر ایرانی و غیر مسلمان ضد آمریکایی و ضدصهیونیستی و شکل گیری جبهه جهانی نخبگان عدالت خواه اشاره کرد.
اینجانب  به نمایندگی از دانشگاه پیام نور ضمن ابراز تاسف و تاثر، این ضایعه جبران ناپذیر را خدمت خانواده ی محترم  ایشان و جامعه ی انقلابی و دانشگاهی  شهرستان کاشان تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای بازماندگان صبر و شکیبایی  و برای آن عزیز، غفران واسعه الهی و همنشینی با یاران شهیدش را مسئلت می نمایم.
با تشکر محمد حمیدی رییس دانشگاه پیام نور