شنبه 1 اردیبهشت 1403
پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه به مناسبت روز معلم با سلام و احترام
دوازده اردیبهشت ماه مصادف است با بزرگداشت سالروز شهادت  دانشمند عالی  آیت الله العظمی مرتضی مطهری و  مزین به  روز معلم است. نامگذاری این مناسبت به نام روز معلم، مسئولیت و وظیفه معلمان و اساتید دانشگاه را برای حرکت در مسیر انقلاب اسلامی و حفاظت و پاسداری از آن دو چندان کرده است و این کار با تعلیم و تربیت بهتر دانشجویان عزیز محقق میشود، چرا که آنها ادامه دهندگان راه انقلاب اسلامی در راستای منویات مقام معظم رهبری در بیانیه مهم و راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی هستند.
اساتید محترم دانشگاه علاوه بر تعلیم و تربیت دانشجویان مستعد و متعهد، در حوزه‌های پژوهشی و تلاش برای رساندن کشور به قله‌های علمی در منطقه و جهان نیز فعالیت گسترده ‌ای دارند.
 اینجانب بر خود لازم می دانم از تلاش ها، خدمات و زحمات دلسوزانه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه و معلمان عزیز تقدیر و قدردانی کرده و روز معلم را به همه این عزیزان تبریک و تهنیت عرض نمایم. امیدوارم با همدلی و همراهی در انجام وظایف خطیر معلمی، تربیت آینده سازان این مرز و بوم و آبادانی ایران اسلامی بیش از پیش موفق و موید باشید.
با تشکر محمد حمیدی رییس دانشگاه پیام نور