دوشنبه 10 اردیبهشت 1403
پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه در پی درگذشت دکتر سید علیرضا اشرفی پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه در پی درگذشت دکتر سید علیرضا اشرفی إنَّا للهِ وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
دکتر سید علی رضا اشرفی استاد تمام ریاضیات, اخلاق, معرفت و یک دانشمند ملی و بین المللی بود. ایشان مکتبی را در دنیای علم بنا نهاد که آمیخته به معرفت و ریاضیات بود و  شاگردان زیادی در این مکتب پرورش پیدا کردند.
بدون شک نامشان ماندگار و یادشان جاویدان است و جایشان برای همیشه در این دنیا سبز است.
امیدوارم که بتوانیم شاگرد خوبی برایشان باشیم و بتوانیم نامشان را بیشتر و بیشتر زنده نگه داریم.
اینجانب به نمایندگی از دانشگاه پیام نور کاشان این ضایعه جبران ناپذیر را با چشمانی گریان و قلبی شکسته به همسر و فرزندان عزیزش تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال علو درجات و غفران برایشان آرزومندم.
بهشت جاویدان جایگاهشان باشد.
محمد حمیدی شاگرد کوچک ایشان - رئیس دانشگاه پیام نور کاشان